Αλλαγές-Επιστροφές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ – ΑΛΛΑΓΩΝ


Στοχεύοντας στην ικανοποίηση των πελατών μας, το sochic.gr  εφαρμόζει μια πολύ ευέλικτη πολιτική επιστροφών. Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει ένα προϊόν είτε αυτό είναι ελαττωματικό είτε δεν τον ικανοποιεί και να ζητήσει την αντικατάστασή του είτε την επιστροφή του ποσού που διέθεσε για την αγορά του. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να επιστρέψετε το προϊόν, είναι απαραίτητο να πληρούνται οι παρακάτω όροι και προϋποθέσεις:

Επιστροφές των προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης.

Σε καμία περίπτωση δε θα γίνεται δεκτό το προϊόν το οποίο δε βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Δηλαδή το προϊόν πρέπει:

Να μην έχει χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε τρόπο

Να μην έχει πλυθεί

Να έχει όλα τα ταμπελάκια του

Να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του

Να επιστρέφεται με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα (π.χ. απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο). Τα έγγραφα πρέπει να είναι τα πρωτότυπα και όχι φωτοτυπίες.

 *Αλλαγές και επιστροφές δε γίνονται στα μαγιό και σέξι εσώρουχα για λόγους υγιεινής.


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΟΦΗΣ


Αν κάνατε μόνοι σας την παραγγελία μπορείτε να κάνετε online επιστροφή.  Κάντε click εδώ 

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες και τον τρόπο της επιστροφής.

Καλέστε μας Δευτέρα – Σάββατο 09:00 – 17:00 για να μας ενημερώσετε για την επιστροφή - αλλαγή στην οποία θέλετε να προβείτε.

Κατόπιν συνεννόησης συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την μεταφορά του.

Σημειώστε ότι  σε περίπτωση δικού μας λάθους (αποστολής άλλου προϊόντος από αυτό που παραγγείλατε) ή ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής βαρύνουν την εταιρεία μας. Τα έξοδα για την επιστροφή ενός μη ελαττωματικού προϊόντος ή την ανταλλαγή του με ένα άλλο τα αναλαμβάνει ο πελάτης.   

Επιστρέφετε το προϊόν αποκλειστικά και μόνον μέσω της ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ COURIER . Παρακαλούμε σημειώστε ότι η επιστροφή θα γίνει με χρέωση παραλήπτη (δηλαδή δική μας) ώστε η χρέωση να γίνει με το δικό μας μειωμένο τιμολόγιο για τη δική σας καλύτερη και οικονομικότερη εξυπηρέτηση.


Τα προς επιστροφή εμπορεύματα θα πρέπει να αποστέλλονται στην διεύθυνση:
sochic.gr,

 Όταν παραλάβουμε την επιστροφή σας θα σας αποστείλουμε τη νέα σας παραγγελία. Το κόστος αυτής της διαδικασίας (επιστροφή-αποστολή-αντικαταβολή) είναι 5.00 ευρώ.
Ο πελάτης έχει πάντα την απόλυτη ευθύνη της αποστολής του προϊόντος στη διεύθυνσή μας καθώς το SOCHIC.GR ως παραλήπτης δεν είναι δυνατό να κάνει αναζήτηση του πακέτου σας. Επίσης προϊόντα που επιστρέφονται και δεν πληρούν τους προαναφερθέντες όρους θα σας επιστρέφονται με δική σας χρέωση.

 


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Εάν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων θα μας επιστρέψετε το δέμα σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις που περιγράφονται παραπάνω καθώς και με τα στοιχεία σας: το IBAN του λογαριασμού σας, τη Τράπεζα, το ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο του δικαιούχου ή στείλτε μας αυτά τα στοιχεία με email στο returns@sochic.gr. Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί μέσα σε διάστημα 7-10 ημερών από την ημέρα παραλαβής της επιστροφής σας και επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αφορά την αξία του εμπορεύματος και όχι πιθανά έξοδα μεταφοράς, αντικαταβολής ή τραπεζικών εξόδων.

 


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ - ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ

Ισχύει ότι και για τις επιστροφές εντός Ελλάδας. Μας επιστρέφετε το προϊόν με δικά σας έξοδα και μόλις το παραλάβουμε θα σας αποσταλεί η αλλαγή σας. Η νέα αποστολή κοστίζει 10.00 ευρώ τα οποία και πρέπει να προκαταβάλετε με τραπεζική κατάθεση ή με PAYPAL (κατόπιν συνεννόησης).

Αν μαζί με την αλλαγή σας κάνετε νέα παραγγελία αξίας 100.00 ευρώ δεν θα επιβαρυνθείτε καθόλου με έξοδα αποστολής.
Εάν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων θα σας επιστραφεί το χρηματικό ποσό που αφορά στην αξία του εμπορεύματος και όχι πιθανά έξοδα μεταφοράς ή τραπεζικών εξόδων κλπ.
Με εκτίμηση,

sochic Team.